Aiki Yoga

Aiki Yoga is een door Jeroen en Anita ontwikkelde combinatie van de verdedigingskunst aikido en de traditionele yoga beoefening.

Aiki Yoga is een combinatie van ontspanning en verdedigingskunst. Het accent ligt op samenwerking, weerbaarheid en spel. Diverse thema’s komen aan bod zoals rollen en vallen en weer opstaan, yoga-oefeningen, en zelfverdediging.

In het kader van de
Sport- en Cultuurweek

kun je kennis maken
met Aiki Yoga op de

OPEN DAG

nader te bepalen

Kinderen tot 13 jaar van 13:00 tot 13:45u
Kinderen tot 18 jaar van 14:00 tot 14:45u
Volwassenen vanaf 18 jaar van 16:00 tot 17:00u

Plaats: Rivierenlaan 223B,  8226 LG Lelystad

Aanmelden via contact.

De beoefening van Aiki Yoga zal zelfvertrouwen ontwikkelen bij het kind en innerlijke rust. Ook leert het kind zijn angst te overwinnen en een sterk en veerkrachtig lichaam te ontwikkelen.

Onze kinderen leven in een gejaagde wereld van drukke ouders, de discipline van school, voortdurende opeenvolging van lessen, video spelletjes, competitieve sporten, etc.

We beseffen ons eigenlijk te weinig hoeveel stress deze invloeden vaak opleveren voor onze kinderen.

Het jachtige bestaan waarin onze kinderen vaak moeten leven heeft een diepgaand effect op hun innerlijk welzijn en vaak geen gunstige invloed.

Aiki Yoga kan hen helpen om beter tegen deze druk opgewassen te zijn. Wanneer kinderen technieken leren waarmee hun zelfvertrouwen versterkt wordt en leren te ontspannen, zullen ze beter in hun vel komen te zitten, en beter in staat zijn de uitdagingen die ze in hun leven tegenkomen aan te gaan.

Kinderen hebben grote voordelen van Aiki Yoga. Op lichamelijk vlak versterkt het hun flexibiliteit, kracht en coördinatie en bewustzijn van hun lichaam. Op geestelijk vlak verbetert het de concentratie en geeft een gevoel van innerlijk kalmte en zelfvertrouwen.

Voor volwassenen:
Op donderdag van 15:30-17:30u
Plaats: Rivierenlaan 223B,  8226 LG Lelystad

6 LESSEN voor € 85
VOOR MEER INFO BEL 0655843313

Aanvragen via contact.

Bij Aiki Yoga leert u op een manier te vallen die de kans op botbreuken sterk verlaagd. Ook leert u onverhoedse en ongewenste aanvallen af te slaan op een niet agressieve manier. Met behulp van yoga oefeningen ontwikkelt u kracht en flexibiliteit.

Ouder worden gaat gepaard met een toegenomen lichamelijke kwetsbaarheid. Het is van groot nut om te voorkomen dat we onze botten breken.

Eén antwoord op “Aiki Yoga”

  1. Geachte heer/mevr.,

    Graag zou ik mijn beide dochters, van 11 en 8 jaar, een proefles willen laten meedraaien met kinder yoga?
    Is dit mogelijk? Zo ja, wanneer?

    Met vriendelijke groet,
    F. Kurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *